Ga direct naar


Bedrijven

Recherchebureau De Leeuw & Partners is gespecialiseerd in alle voorkomende bedrijfsonderzoeken die betrekking hebben op criminaliteitsbestrijding of voorkoming hiervan.

De Leeuw & Partners heeft de ervaring en de middelen om voor het bedrijfsleven en het gehele bedrijfsproces van grote toegevoegde waarde te zijn. De Leeuw & Partners is vakkundig, betrouwbaar en werkt discreet.

De Leeuw & Partners adviseert om de bestrijding en beheersing van criminaliteit uit te besteden aan een extern vakkundig recherchebureau. Door deze uitbesteding haalt u expertise in huis en wordt objectiviteit en onafhankelijkheid gewaarborgd. U en uw medewerkers kunnen zich hierdoor binnen uw onderneming bezighouden met hun eigenlijke taken.


Meer informatie?

Neemt u eens vrijblijvend contact op met Recherchebureau De Leeuw & Partners om u nader te laten voorlichten omtrent alle vormen van criminaliteitsbestrijding.

Voor een uitgebreid overzicht van de diensten/onderzoeken van De Leeuw & Partners verwijzen wij u naar de rubriek Diensten.

 

justitia

Recherchebureau De Leeuw & Partners

Werkt landelijk en Internationaal, 24 uur per dag bereikbaar.

Hoofdkantoor: 

Wijk bij Duurstede:

0343 57 23 45 

06 51 59 11 55 


Nevenvestigingen:

Utrecht, Den Haag, Haarlem, Alkmaar, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Rotterdam, Hoek van Holland, Middelburg: 

06 51 59 11 55


Zwolle, Deventer, Lelystad, Almere, Emmeloord, Almelo, Lochem, Eindhoven, Maastricht: 

06 42 39 51 88

 

Contactformulier