Opsporing personen

Bij vermissing van personen doet u meestal aangifte bij de politie. De politie onderneemt meestal pas actie na het verstrijken van 24 of 48 uur. Juist deze begin uren zijn van cruciaal belang.

 

Recherchebureau De Leeuw & Partners heeft veel ervaring en succes bij het opsporen van vermiste personen. De Leeuw & Partners neemt direct na een vermissing actie om de persoon zo snel mogelijk op te sporen.

 

De Leeuw & Partners stelt direct na de vermissing een buurtonderzoek in, trekt locaties, contactpersonen en adressen na en gaat met een gespecialiseerd team direct voor u op zoek. Door deze methodiek wordt er juist in de belangrijke beginfase veelal direct succes geboekt.

 

Bij opsporing van personen kan het ook zijn dat u iemand al jaren uit het oog bent verloren en deze persoon graag terug wilt zien. Meestal heeft u er zelf al veel aan gedaan om deze personen op te sporen. Echter zonder succes.

 

De Leeuw & Partners heeft de ervaring, de kennis en de contacten, zowel nationaal als internationaal om deze personen voor u op te sporen.

 

De Leeuw & Partners van mening dat een ieder op te sporen valt.