Ga direct naar


Bedrijfscriminaliteit

Bedrijven krijgen de laatste jaren steeds meer te maken met diverse vormen van criminaliteit. Dit kan criminaliteit zijn van eigen medewerkers al dan niet in combinatie met georganiseerde criminaliteit van buitenaf.

Het gaat hier veelal om het frauderen met geld, goederen, declaraties, lekken van bedrijfsinformatie, computer criminaliteit, onrechtmatig gebruik van tijd of middelen, onrechtmatig ziekteverzuim etc.

Het is in uw belang om adequaat te reageren op de eerste signalen van crimineel of onregelmatig gedrag. Vaak is er binnen een onderneming sprake van gefrustreerde werknemers of een oude cultuur zoals "dat moet kunnen of dat doen we al jaren". Juist deze groepen verrijken zich veelal en beïnvloeden hiernaast nieuwe medewerkers. Door bij de eerste signalen direct te reageren kunt u erger voorkomen.

Nog beter in deze is om steeds preventief bezig te zijn waardoor criminaliteit en onregelmatigheden voorkomen kunnen worden.


Meer informatie?

Neemt u eens vrijblijvend contact op met Recherchebureau De Leeuw & Partners om u nader te laten voorlichten omtrent vermeende bedrijfscriminaliteit of de voorkoming hiervan.

Voor een uitgebreid overzicht van de diensten van De Leeuw & Partners verwijzen wij u naar de rubriek Diensten.

 

justitia

Recherchebureau De Leeuw & Partners

Werkt landelijk en Internationaal, 24 uur per dag bereikbaar.

Hoofdkantoor: 

Wijk bij Duurstede:

0343 57 23 45 

06 51 59 11 55 


Nevenvestigingen:

Utrecht, Den Haag, Haarlem, Alkmaar, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Rotterdam, Hoek van Holland, Middelburg: 

06 51 59 11 55


Zwolle, Deventer, Lelystad, Almere, Emmeloord, Almelo, Lochem, Eindhoven, Maastricht: 

06 42 39 51 88

 

Contactformulier