Ga direct naar


Opsporing personen

Bij vermissing van personen doet u meestal aangifte bij de politie. De politie onderneemt meestal pas actie na het verstrijken van 24 of 48 uur. Juist deze begin uren zijn van cruciaal belang.

Recherchebureau De Leeuw & Partners heeft veel ervaring en succes bij het opsporen van vermiste personen. De Leeuw & Partners neemt direct na een vermissing actie om de persoon zo snel mogelijk op te sporen.

De Leeuw & Partners stelt direct na de vermissing een buurtonderzoek in, trekt locaties, contactpersonen en adressen na en gaat met een gespecialiseerd team direct voor u op zoek. Door deze methodiek wordt er juist in de belangrijke beginfase veelal direct succes geboekt.

Bij opsporing van personen kan het ook zijn dat u iemand al jaren uit het oog bent verloren en deze persoon graag terug wilt zien. Meestal heeft u er zelf al veel aan gedaan om deze personen op te sporen. Echter zonder succes.

De Leeuw & Partners heeft de ervaring, de kennis en de contacten, zowel nationaal als internationaal om deze personen voor u op te sporen.

De Leeuw & Partners van mening dat een ieder op te sporen valt.


Meer informatie?

Neemt u eens vrijblijvend contact op met Recherchebureau De Leeuw & Partners om u te laten voorlichten over het opsporen van personen.

Voor een uitgebreid overzicht van de diensten van De Leeuw & Partners verwijzen wij u naar de rubriek Diensten.

 

justitia

Recherchebureau De Leeuw & Partners

Werkt landelijk en Internationaal, 24 uur per dag bereikbaar.

Hoofdkantoor: 

Wijk bij Duurstede:

0343 57 23 45 

06 51 59 11 55 


Nevenvestigingen:

Utrecht, Den Haag, Haarlem, Alkmaar, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Rotterdam, Hoek van Holland, Middelburg: 

06 51 59 11 55


Zwolle, Deventer, Lelystad, Almere, Emmeloord, Almelo, Lochem, Eindhoven, Maastricht: 

06 42 39 51 88

 

Contactformulier