Ga direct naar


Organisatie

De organisatie van Recherchebureau De Leeuw & Partners bestaat uit medewerkers die jarenlange ervaring en specialisaties hebben in diverse takken van rechercheren.

De medewerkers van De Leeuw & Partners zijn ervaren praktijkmensen die als geen ander weten hoe een probleem aan te pakken en op te lossen.

Mensenkennis, vakkennis, analytisch denkvermogen en sociale vaardigheden spelen een zeer belangrijke factor in onze onderzoeken.

Door de jarenlange ervaring bezit De Leeuw & Partners de sleutel voor een doeltreffende benadering en oplossing van uw probleem of antwoord op uw vragen.

De Leeuw & Partners werkt nationaal en internationaal en is 24 uur bereikbaar.

De Leeuw & Partners is integer, werkt discreet, is resultaatgericht, beschikt over grondige vakkennis, ervaring en de modernste onderzoekstactieken en technieken.

De Leeuw & Partners beschikt over diverse online verbindingen met diverse instanties waardoor resultaat snel binnen handbereik ligt.

De Leeuw & Partners beschikt over een eigen observatieteam hetgeen bij onderzoeken van grote toegevoegde waarde is gebleken.

De Leeuw & Partners biedt u tevens de mogelijkheid om tijdens of na afloop van een onderzoek gebruik te maken van een ervaren Gecertificeerde Mediator.

Alle genoemde kenmerken geven u de garantie van een discrete en professionele aanpak.

Resultaat geeft een tevreden klant.


Meer informatie?

Indien u een vraag heeft over de diensten van Recherchebureau De Leeuw & Partners neemt u dan vrijblijvend telefonisch contact op met een van onze vestigingen of stuur uw vraag via het contactformulier.

 

justitia

Recherchebureau De Leeuw & Partners

Werkt landelijk en Internationaal, 24 uur per dag bereikbaar.

Hoofdkantoor: 

Wijk bij Duurstede:

0343 57 23 45 

06 51 59 11 55 


Nevenvestigingen:

Utrecht, Den Haag, Haarlem, Alkmaar, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Rotterdam, Hoek van Holland, Middelburg: 

06 51 59 11 55


Zwolle, Deventer, Lelystad, Almere, Emmeloord, Almelo, Lochem, Eindhoven, Maastricht: 

06 42 39 51 88

 

Contactformulier