Ga direct naar


Particulieren

De particulier doet steeds vaker een beroep op een recherchebureau.

Dit kan zowel in civiel als strafrechtelijk opzicht zijn.

Met name civielrechtelijk is de particulier aangewezen op de diensten van een advocaat of recherchebureau. De advocatuur doet in dit kader steeds vaker een beroep op De Leeuw & Partners Recherche.

Strafrechtelijk gezien is de particulier veelal afhankelijk van de politie of justitie. Toch ziet u de afgelopen jaren dat steeds meer particulieren de hulp inroepen van De Leeuw & Partners. Dit heeft met name te maken met de prioriteitsstelling van de politie. De politie heeft steeds minder tijd om de particulier bij te staan bij eventuele vragen, problemen of advisering. De politie onderkent dit en ziet steeds meer de toegevoegde waarde van Recherchebureau De Leeuw & Partners voor de particulier.

De onderzoeken van De Leeuw & Partners Recherche zijn voor de particulier veelzijdig en divers. Dit kunnen onderzoeken zijn zoals: opsporing personen, voertuigen, gelden, goederen, informatieonderzoeken, relatieonderzoeken, opsporen afluisterapparatuur, alimentatieonderzoeken en overige onderzoeken.


Meer informatie?

Neemt u eens vrijblijvend contact op met Recherchebureau De Leeuw & Partners om u te laten voorlichten over alle onderzoeken voor particulieren.

Voor een uitgebreid overzicht van de diensten van De Leeuw & Partners verwijzen wij u naar de rubriek Diensten.

 

justitia

Recherchebureau De Leeuw & Partners

Werkt landelijk en Internationaal, 24 uur per dag bereikbaar.

Hoofdkantoor: 

Wijk bij Duurstede:

0343 57 23 45 

06 51 59 11 55 


Nevenvestigingen:

Utrecht, Den Haag, Haarlem, Alkmaar, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Rotterdam, Hoek van Holland, Middelburg: 

06 51 59 11 55


Zwolle, Deventer, Lelystad, Almere, Emmeloord, Almelo, Lochem, Eindhoven, Maastricht: 

06 42 39 51 88

 

Contactformulier