Inschakeling

De Leeuw& Partners Recherche kunt u inschakelen voor vele doeleinden. Indien u een probleem of een vraag heeft of advies wilt kunt u De Leeuw & Partners consulteren.

 

De Leeuw & Partners stelt het op prijs om alvorens een opdracht te accepteren een oriënterend gesprek te voeren met de klant teneinde de beoogde doelstelling duidelijk te krijgen. De klant weet dan ook met wie hij zaken doet en De Leeuw & Partners krijgt de zaak direct inzichtelijk. Desgewenst kunt u ook anoniem blijven.

 

Indien alle doelstellingen duidelijk zijn ontvangt u, indien gewenst, een bevestiging van de opdracht met daarin een duidelijk overzicht van de gemaakte afspraken en bijbehorende kosten. De Leeuw & Partners hanteert in haar onderzoeken een stappenplan waardoor u altijd weet waar u aan toe bent.

 

Teneinde een optimaal resultaat te kunnen bereiken werkt De Leeuw & Partners, indien noodzakelijk, nauw samen met diverse specialisten waaronder advocaten, arbeidsspecialisten, organisatiedeskundigen, erkende schriftexperts en forensische instituten.

 

De Leeuw & Partners adviseert u, voordat u zelf iets gaat ondernemen, om eerst de expertise van De Leeuw & Partners te raadplegen.

 

Indien u vragen heeft, van wat voor een aard dan ook, neemt u dan eens vrijblijvend contact op met Recherchebureau De Leeuw & Partners. Onze specialisten staan u tot uw dienst.